Колега виждам че в подписа ти пише сабудени коне , та ако не е таина как са сабудени .Виждам че си по наясно с боскерите и тунинга от мен та ако не е проблем сподели нещо по вече че много съм се запалил по боксерите ,сабирам всякуква информация ,всичко ми е от полза .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тунинг на боксер
Collapse
X
-
ами бате може да се направят няколко неща които ще имат ефект - мисля че си със къса скоростна кутия - ако си олекотиш маховика - колата ще се развива по.бързо и по- добре - доработка на главите - напасване на клапаните полиране и портване - сгъстяване - генерация - спортен филтър - и колата ти ще тръгне - това е най евтиното нещо което можеш да направиш по колата за да върви малко - по- добре
ако искаш повече от това - компресорчеalfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Първоначално публикувано от Sergey_gigovами бате може да се направят няколко неща които ще имат ефект - мисля че си със къса скоростна кутия - ако си олекотиш маховика - колата ще се развива по.бързо и по- добре - доработка на главите - напасване на клапаните полиране и портване - сгъстяване - генерация - спортен филтър - и колата ти ще тръгне - това е най евтиното нещо което можеш да направиш по колата за да върви малко - по- добре
ако искаш повече от това - компресорче
Пич , я ако може по конкретно за компресорчето че и аз съм с 1.6 boxer... На боксера може ли да се сложи компресор ... каква разлика ще има и наи важно0токолко излиза в пари това нещо и каде ги правят най добре ( ако ги правят )
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от hunter1989Колега според мен за компресора наи - проблемното е че няма място в коша кадето да го сложишианче ще е супер. а и на боксера наистина скоростите са много къси.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
тва за турбото на Боксера си е голям ташак,не си заслужава просто, е освен ако нямаш адските нерви и нужниите финанси, щото иначе си е дърво големо ако само желание имаш!А бе всичко може но за турбо на Боксер мноо пара!По добре си купи по мощна Алфа ТС или Боксер ама 1.7 и пипни туй онуй както казва колегата и колата става СУПЕР!145, 1.6 I.E. Boxer
Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
Subaru Legacy 2.5
Comment
-
Първоначално публикувано от OrmПървоначално публикувано от Sergey_gigovами бате може да се направят няколко неща които ще имат ефект - мисля че си със къса скоростна кутия - ако си олекотиш маховика - колата ще се развива по.бързо и по- добре - доработка на главите - напасване на клапаните полиране и портване - сгъстяване - генерация - спортен филтър - и колата ти ще тръгне - това е най евтиното нещо което можеш да направиш по колата за да върви малко - по- добре
ако искаш повече от това - компресорче
Пич , я ако може по конкретно за компресорчето че и аз съм с 1.6 boxer... На боксера може ли да се сложи компресор ... каква разлика ще има и наи важно0токолко излиза в пари това нещо и каде ги правят най добре ( ако ги правят )
alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Първоначално публикувано от hunter1989Не знам но по мои виждания е тясничко в коша на боксера но аз не съм много запознат с компресорите големина и т.н.- всяка бегачка изисква жертви , ако го нямаш обаче е още по лесно
майстора ,който ще го направи е най мъчената част от упражнението - много трудно се навиват на такава процедураalfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
ако има компресор изобщо няма да ти се налага да имаш друг климатик - достатъчно е да си отвориш джама малко - от бързата скорост ще се простудяваш :P
за онова дето го мислиш - не ти го препоръчвам - скапва двигателя на 300%alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
Comment